По-рано днес стана ясно, че Венета Райкова в изживяла голям кошмар.Журналистката

...
По-рано днес стана ясно, че Венета Райкова в изживяла голям кошмар.Журналистката
Коментари Харесай

Венета Райкова с подробности за кошмара, заради който изхвърли 1175 лева на боклука

По-рано през днешния ден стана ясно, че Венета Райкова в изживяла огромен призрачен сън.

Журналистката изхвърлила  без да желае 1175 лв. в боклука, написа Блиц.

„ И това ми се случи!! По нехайство изхвърлих двата си кабала пръстена за отбрана в боклука на улицата!! 1175 лв. в боклука против резиденция “Каза Вива ”, който ги откри със здраве да си ги носи!! А аз се надявам, че ориста ми дава знак, че към този момент нямам потребност от тях, кой знае.. “, написа Райкова в персоналния си фейсбук профил, където сподели и изгубените пръстени.



Мнозина от почитателите й в обществената мрежа я окуражаваха, че не би трябвало да съжалява, а по този начин е трябвало да стане.

„ Така ли мислите? Че не е трябвало да ги нося повече? Дано това да е знакът, че от Нова година насам не са спрели да ми се случват странни неща и това към този момент преля чашата, тъкмо амулетите ми!! А до момента в никакъв случай нищо не съм губила нито изхвърляла, не знам по какъв начин стана сутринта!! “, дава отговор им журналистката.

Попитана какво тъкмо се е случило тя отвърна: „ Не мога да схвана какво стана! Бях ги оставила до мивката на една салфетка, потеглих да мятам боклука и салфетките без да ги поглеждам ги сложих в плика!! И чак в този момент се сещам, няколко часа по-късно!! А кажи ми ти какво стана?? Нямам никакво пояснение, за какво тъкмо пръстените за енергийна отбрана и за какво тъкмо в този момент??? “.





ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР